Кожен день ми чека мо ноч1...

І кожен день ми чекаємо ночі,
Щоб стати ближче до своїх мрій.
Вони нам безмежність пророчать
І зростає надія вище всих надій.

Я знаю, що надія всього не варта,
Хоч і помирає останньой вона.
Тут не сидіти, а діяти варто.
Хоча мрія, люди, теж потрібна.

З нею взлітаєш ти в вись
До рожевих, від сонного сонця, небес.
Тільки прошу, вниз не дивись,
Бо впадеш і заблукаєш ти десь.

А блукати не потрібно,
Бо люди - то темний ліс.
Якщо й так, то йди на світло.
І здіймайся вгору, знову в вись.

07.06.2016


Рецензии