Нове л1то... по сут1

І кожне літо по суті найкраще,
Кожен мріє по суті своє,
Кожен надіється, по суті, на краще
І кожен , по суті, отримує те, що є.

По суті, всі ми мріємо про літо,
Хочемо внести в нього щось своє.
Але суть куди подіти-то?
Знов отримує кожен своє.

Кожен з нас чекає щось нове.
По суті, так живе кожна людина.
Але, по суті, літо мине
І те "щось нове" теж з ним полине.

І знов опаде на дворі листя
І наші душі охолонуть знову.
Від холоду, по суті, нікуди не подіться.
По суті, чекатимем знову щось нове.

І коли холод виправда всі свої сподівання,
По суті, думки нікуди не подіти,
Сядем з чаєм на дивані
І будем мріять про нове своє літо.

07.06.2016 - 12.06.2016


Рецензии