Дощами говорить небо

Дощами говорить небо
який вже день.
Ти дивишся в отвір вікна
на заплаканий світ.
І серця вже не співає
тоненька струна,
воно ніби птаха у клітці
все б'ється й болить.
Не треба більш суму,чуєш?
Надворі ж весна,
закінчиться дощ
і засвітить сонце,
всміхнеться світ.
І серце твоє заспіва про кохання,
ти вже не будеш одна.
Блакитне небо,веселка
веснянИй тобі шле привіт.


Рецензии