хто е хто?..

…чорна хмара по небу іде
її тінь розділяє світ навпіл,
залишає болюче й сумне,
повертає життя до початків…

провідник у дорозі – Бог!
відшукаю нарешті свою
поміж втрат, маяків, свобод
Віру в тебе, Любов – одну…

недосяжні світи манкі,
сотні душ уцілілих спасають…
утопають у Мрії дні,
тихо слідом минуле ступає…

от і Час далі плине… Йому
безліч раз вже стріляли у спину…
коли щось я-наївний збагну,
зрозумію хто звір, хто Людина?..


Рецензии