Цветут у Киеве каштаны

Там, де недавно гнів Майдану
До барикад скликав двори,
Величні київські каштани
Чарівним цвітом зацвіли.
Де кров лилася на світанні,
Сьогодні, вчора - не колись,
Духмяні свічечки каштанів
До сонця стрімко піднялись.
Прекрасні, горді та величні,
У сяйві чар своїх перлин,
Примхливі красені столичні
Їдкий долали згарищ дим.
Клекочуть подихом весняним
Хрещатик, Банківська, Поділ -
Цвітуть у Києві каштани
Негодам всім наперекір.
Земля, надією свячена,
Палає в гнівному вогні,
А Київ, ніби наречена,
У білосніжному вбранні...
Болітимуть ще довго рани,
Та болям всім наперекір.
Цвітуть у Києві каштани,
Буремних днів німий укір.
   2015г.
Фото из интернета 


Рецензии