be yourself

Прийди таким, як хочеш бути.
З'явись таким, як хочеш ти.
Захочеш - станеш вовком лютим.
Ти - біженець від самоти.
Порви їх всіх, адже ти можеш.
Сталевим поглядом убий.
Твої, мов лід, холодні очі.
Ти весь холодний. Ти такий.
Для всіх. Та певна - знаю більше.
Тебе усмІшка видає.
Ти не такий. Ти зовсім інший.
Прийди таким, який ти є.


Рецензии