Even if you change your names

There are so many people with whom I have met in this life.
Who are these people now? Where are they?
How do I know them? And why do I care?
Who they were? I need much time to remind
Looking on pictures, reading their names. I used to be close to someone, but why?
How it all ended? Someone made me laugh and someone made me cry...
Who they are? Now... who am I?
Do they remember or spend their time
Trying to remember my face and name 
Folding words and events puzzles into one? Or am I alone at this? Wish memories remain.

("Даже если вы поменяете свои имена"

Есть множество людей, с которыми я встретилась в этой жизни. Кто эти люди сейчас? Где они? Откуда я их знаю? И почему меня это волнует? Кем они были? Мне нужно много времени, чтобы вспомнить это, рассматривая их фотографии, читая их имена. Я была близка кому-то? Но почему? Как это всё закончилось? Кто-то заставлял меня смеяться, кто-то заставлял меня плакать. Кто эти люди? И кто я? Вспоминают ли они, теряют своё время, пытаясь вспомнить моё лицо и имя, складывая паззлы слов и событий в одно целое? Или это только со мной происходит? Я бы хотела, чтобы воспоминания оставались).


Рецензии