Фантазування

Іноді, щоб віднайти себе потрібно позбавитися усього на, що витрачається твоя увага та енергетика, у тому числі на автоматичну поведінку. Тоді твої думки на одинці починають структуруватися в саме те, що потрібно тобі на справді, а не ті хибні цінності та пріоритети, які нам продають за наш безцінний час. Там на одинці з зоряним небом, в  колибі фантазій, іноді починає народжуватись головна ціль твого життя на цій планеті. І ти або приймаєш цей справжній Дар або відганяєш його гедь як, щось не реальне і продовжуєш знаходитись в рамках своєї поверхнево соціальної, культурно виховної, місцево прийнятої парадигми існування.


Рецензии