Мить фантаз

На мить заплющи очі
Створи новий, чудовий світ
Де не страшні й не темні ночі,
Життя солодке наче мід.

Ти уяви собі ту квітку,
Що до небес сягає.
Ти уяви - не тільки влітку
Під сонцем сум згасає.

Ти уяви - кохання вічне,
І пристрасне, і молоде,
І інтригуюче, і втішне,
І неймовірне, і живе.

Навколо люди добрі ходять,
Немає жодних тут турбот,
З сумних щасливими тут роблять,
Опа, дивись, - тут навіть бегемот!

Там, уяви - життя чудове.
І є усе, що хочеш ти,
Та чи придумаєш щось нове?
Зумієш інше віднайти?

Так, звісно, ти це зможеш,
Радій-живи, радій-ходи,
Але ти потім не захочеш
Вже куштувати ті гриби;)


Рецензии
не пиши про себе, про сво эмоціі,
пиши що діється навкруги тебе
і тобі легше стане писати вірши

Леон Гольдманн   27.11.2016 23:58     Заявить о нарушении
Вірші не зовсім про мене. Це скоріше ліричний герой, що навіки залишиться таким як був вчора і є сьогодні.

Крипчук   29.11.2016 09:33   Заявить о нарушении