ГАЛЯ

КОЛУПАЛА ПIЧКУ ГАЛЯ
ЖЕНИХА СВОГО ЧЕКАЛА
ОЙ ТИ ГАЛЮ,ЩО ЗРОБИЛА?
ГЛЯНЬ,ТИ Ж ПIЧКУ ПОВАЛИЛА

ТО Ж ТЕБЕ Я ВСЕ ЧЕКАЛА
З НЕРВIВ ПIЧКУ КОЛУПАЛА
ПОВАЛИЛАСЯ ТА ПIЧКА
НЕ СУМУЙ МОЯ СИНИЧКА

ЗАВТРА ПIЧКУ НАЛАШТУЮ
А СЬОГОДНI НЕХАЙ БУДЕ
НЕХАЙ СТАНЕ ТЕЄ СВ'ЯТО
ЙДЕМО ГРIТИСЯ ДО ХАТИ

ТИ ГАЛИНКО,ЯК ТА ПIЧКА
ГЛЯНЬ,ЧЕРВОНI ТВОЇ ЛИЧКА
ТИ САМА ВОГНЕМ ПАЛАЕШ
Я ВIД ТЕБЕ ПЕРЕЙМАЮСЬ...


Рецензии