КУМА

ОЙ,ЩО Ж ТИ КУМА?..
ЩО Ж ТИ НАРОБИЛА?..
ВИГНАЛА ГОРIЛОЧКУ
ВТРИМАТИСЬ НЕ СИЛА

ОЙ,ЩО Ж ЦЕ КУМА?
ТА Я ХОЧ ЗАГЛЯНУ
ЧИ БIЛЕНЬКА,ЧИ СИВЕНЬКА
ЧАРОЧКУ ПОСТАВИШ

ОЙ,ЩО Ж ТО КУМА?
ЧАРОЧКА,ДРУГАЯ...
ОЙ,НЕ ПIДУТЬ НIЖЕНЬКИ
СТЕЛИСЬ...Я ЛЯГАЮ...


Рецензии