Рiчка. про свободу

Чи ти не знаєш, мала ?
Що означає журба
Коли не знаєш проміння
Й Не знаєш Сонця..

Коли душу вкладаєш
А воно ще пусте
Коли від надій потерпаєш
I біль забирає усе

Коли смерть ти кохаєш
Та вона ще не йде
Про свободу благаєш
Річка не тече

Коли мук не зустрічав
Як метелик порхав
I серця не шкодував
Та боротьбі все віддав

Ніхто не помічає
Тих героїв, що зла
Доля легкою рукою зняла

Вiн не зна свого роду
Та не рветься до бою
Незнайому отримав пораду
Та послухав ту зраду

Не знав, що робити
Прийшов, щоб зрозуміти
Чому у нашому світі
Розтопчують квіти


Рецензии