щодо моря

кажуть
всередині у кожного
є море
блакитне, синє чи
може, зелене?

у всіх є
а в мене було

було змістовним
та висохло
випарувалось
зникло під дією вітру миттєвостей
я маю лиш сіль
її стільки
що вистачить ще роками
посипати
кожну рану
кожну подряпину
на тіло
й на душу

ховати все під сіллю
вихід
для моєї непевності
вагань

11 грудня 2013 рік


Рецензии