сни

мені тісно в твоїх повсякденних снах
що замотані в клубок
і кіт
- він всюди -
грається цим клубком ниток вдень
з приходом
темної пори
муркотливо вдягає окуляри
і чіпляючи кігтями спиці
плете теплого зимового светра
та безперервні пошуки щастя
на підвіконні

чи додасть це хоча б
краплю простору
до шафи нічних
жахів
?

мені не вистачає там кисню
неосяжності
тому стою
зсутулившись
з цигаркою
на пероні
чекаю потяга
який ніколи не приїде до моєї станції

кожного разу
коли ти
спиш

3 грудня 2013 рік


Рецензии