звабливо котячi оченята

 ....як тільки він обійма мене -
сердце тремтить, та водночас кайфує

-торкаючись так ніжно до плечей
-так впевнено знімаючи все зайве
   

Від цих твоїх звабливо котячих оченят
Спалахую так швидко і яскраво

Як вогники бенгальські в зимові свята
Мерехтять до поки не зотліє весь запал

Випадково, тобі мій любий,
 нічого не нагадує?!!


Рецензии