Штурханина

Штурханина в думках, штурханина,
Наче потяг по колу, несуть.
Різні думки про душі і днини,
Заважають щоночі поснуть.

Штурханина на серці від тебе,
Чи то гамір, чи стукіт бажань.
Різний колір кохання прилине,
До палітри мрійливих страждань.

Штурханина в житті, штурханина,
Всі до мене…. а я від людей,
І ховаюсь, немов, в домовину,
Десь в країні дивних ідей.

Штурханина з тобою, штурханина,
То пішов, то прийшов навмання.
І можливо, зустріну годину
Там де спокій, це шлях в майбуття.
© Copyright: Аврора Миром 2016


Рецензии