Я знаю вже не вiдновити...

Я знаю вже не відновити
Бісовий вогник твій в очах,
Бо вже не бачиш мене в снах
І з цим прийдеться мені жити,

Шукати в вирії думок
Слова, щоб знять свою провину,
Бо в них до тебе іще лину,
І шлях малюю до зірок,

Плекаю в серці ще Надію,
До тебе Щастя ще прийде
І бога я молю за це,
Коли так буде порадію!


 П.В.М.      9.06.2016г.


Рецензии