Двоэ не сплять, переспiв Сплiн

Переспів пісні Сплінів "Двое не спят".
Музика залишилась незмінною, зміст набув іншого забарвлення.
Не порівнюйте тексти, порівнюйте емоційну складову творів.
Ланка на Ютуб https://youtu.be/qORkVBKWbhE

"Двоє не сплять"

Стелиться дим
Стелиться дим як туман за вікном
Шурхіт жарин,
Шурхіт жарин, догорають дрова.
Двоє не сплять,
Двоє не сплять, хоч за північ давно,
Ось і до них,
Ось і до них підступає зима.

Кроків зо три,
Кроків зо три, до закритих дверей,
Холодно тут,
Холодно тут, упритул до вогню.
Двоє не сплять,
Двоє не сплять у полоні тіней,
І за любов,
І за любов, я їм час зупиню.

Хтось увійшов,
Хтось увійшов у холодну пітьму.
Смерть написа…
Смерть написала новий вже рядок.
Двоє не сплять,
Двоє не сплять вони п'ють німоту,
Може від них
Може від них, я той біль заберу.

Тонуть вони,
Тонуть вони у холодний туман,
Нікуди йти,
Нікуди йти і загасло в печі,
Двоє вже сплять,
Двоє вже сплять, а все інше — обман,
Їм все одно,
Їм все одно, вони тут назавжди.


Рецензии