Всi ми - люди планети Земля на укр. яз

Всі ми - люди планети Земля,
Всі ми пра'гнемо миру і щастя...
Та війна, як отруйна змія',
Душить шию й тисне зап"ястя.

Гірша зброя - нена'висть в серцях,
Вона людяність нищить, вбиває,
І гріхами устелений шлях
Нас від Бога ще більш віддаляє.

Ділять зе'млi та надра брати',
Що у спадок від Неба дістались,
І колишньої дружби мости'
Від обра'з вантажів захитались.

"Між хрестами і зо'рями" світ
Потерпає в сльозах і у кро'ві...
Ми забули Господній завіт:
Берегти ду'ші в чистій любові.

Наші вчинки - безбожні й страшні',
Без моралі живе'мо, у бруді,
Споконвіку - у злобній війні.
Лише назва одна, що ми - "люди".

08/06/16/


Рецензии