Ти на мене дивився згори

Ти на мене дивився згори
Я німіла під поглядом сірим.
Ти зі мною про щось говорив,
Ти мені свої тайни довірив.

Я не вірила в щастя своє
Я не знала,що ж буде далі.
Тихо билося сердце моє,
Стоячи на високім проваллі.

Я втомилась від слів і надій.
Я не вірила в щось позахмарне.
Не чекала якихось подій
І дивилася в небо безхмарне.

В серці знову жила любов,
І душа зацвіла небограєм.
Та побігла по тілу кров,
Розцвітала в мені світлим раєм.


Рецензии