А Фрейд таки мав рацiю!

А Зигмунд Фрейд був мудрим чоловіком,
за що й на небі вже відпочиває…
Писав він, що людина споконвіку
кричить про те, чого не вистачає.

Не знаю, що говорять науковці,
але мені останнім часом жаль,
бо наші депутати й урядовці –
лише про чесність, совість і мораль…

09.06.2016


Рецензии