Зрадники

ЯКI ЗРАДНИКИ СМЕРДЮЧI
ЯК ХАЛЯВИ ЗЛО.БУЧI
ПУСТО,ПУСТО СТАНЕ ВАМ
ГОМIН ЛИНЕ ТУТ ТА ТАМ

ОЙ ВИ ГРАЛИ ВИГРАВАЛИ
ПРО КОРДОНИ ЗАБУВАЛИ
ГРАБУВАЛИ,ГРАБУВАЛИ...
ПОТIМ ЗОВСIМ ЗАБИВАЛИ

ЗРОЗУМIЛО,ЧАС ОСТАННIЙ
ВIН ДЛЯ ВАС ВЖЕ ПРОЛУНАВ!
ВАШI-ТАТО,ВАШI-МАМИ
СТАНУТЬ ПЛАКАТИ,КРИЧАТЬ

КРИКОМ СТАНЕ ВАШЕ ЩАСТЯ
ВIДБИРАЛИ В IНШИХ ВИ...
ЇХНI СЛЬОЗИ ВАС ЗАТОПЛЯТЬ
ДЕ Ж БУЛИ ВАШI МIЗКИ?


Рецензии