Люблю

Згадую тебе у кожній пісні
Які колись ми слухали з тобою
Тепер це все лиш спогади зловісні
Вони їдять мене немов не є живою

Я дякую ,що хоч у сні з тобою
У світі де нема між нами бою
Я ,ти знаєш,говорю с тобой по телефону
Хоч і мука це,але краще ніж нічого

Так хотілось голос твій почути
Я не знаю ,що зі мною ,але хочу тебе повернути!


Рецензии