Тупотять...

ПОРОБИЛИ IНВАЛIДIВ
З МОЛОДИХ ЗОВСIМ ЛЮДЕЙ
РАХУВАЛИ СВОЇ КОШТИ
ЖИЛИ ЗОВСIМ БЕЗ IДЕЙ

IНВАЛIДАМИ ВРОДИЛИСЬ
ДЕ ВАШ РОЗДУМ?
ГРIХ ВЕРШИТЬ
ПЕРЕВЕРШЕННО...ЗАПОВНО...

ТА ЯК ДАЛI IЗ ЦИМ ЖИТЬ?
А МIЗКИ,ЛИШ ПРАГНУТЬ ГРОШЕЙ
ТА ЗАМАЛО УСЕ ВАМ
ХОЧУ БIЛЬШЕ,БIЛЬШЕ ХОЧУ!

ТУПОТЯТЬ...ЛИШ ТУПОТЯТЬ...


Рецензии