не те що хотiли...

…повтори учора не будять ніяк,
вдаєш незнайомим ні з ким ти себе…
збудована вічність – твій власний мідяк
обходить безлюдним пероном мене…

невразлива сутність твоїх почуттів
чіпляє когось, і свідомо гребе
не те, що я бачу, а бачить хотів!..
всередині серця залишився щем…

неврози подразливі – тільки твій знак,
свої конструюєш будівлі-сховки…
скептичні думки своєрідні на смак 
минають мене, і більш не лоскочуть…

усі божевільні, ми – одинокі…


Рецензии