Я б

Мене вкрала з контексту
Вечірня маршрутка
Я б ще слухала й слухала
Дмитра Лазуткіна

Знов заплуталась в променях
Вільного вибору
Час майбутнього зморерий
Видимим привидом

Руки щільно прицвяшені -
Поручні ситі
За привітними харями
Душі сердиті

Хтось торгує зупинками
Мовчки, із смутком
Пасажири прощаються
З транспортом хутко

Аритмія з колесами
Гралися в жмурки
А я б слухала й слухала
Вірші Лазуткіна


Рецензии