Херой

Герой людина незвичайна,
А України й поготів.
Життя його для всіх повчальне,
Приклад для наших малюків.
Так що ж звання це роздаєте,
Чи на Майдані, чи в АТО,
Коли ще стільки замів ситих,
Сидять без зірок, мов ніхто?
Хіба загиблий добрий приклад?
Чи той , що вижив, та без рук?
Герой коли червона пика,
Герой Микола Романчук!
Що за дурня спасати інших,
Чи щось творити, для людей?
В героїв золото у нішах
І сейф розпухший від грошей.
Тому давайте не лукавити,
Що мол не тому чудаку,
Хотіли пам’ятник поставити.
Все вірно - б’юст Романчуку!


Рецензии