ти

уявляєш, ти і є моє натхнення!
ти – струмінь вітру,
ти – промінь світла,
ти – /у чистому вигляді/ моя залежність.
знаєш,
всесвіту властива безмежність,
воді – прозорість,
серцю – кохання.
ти ж поєднуєш у собі
/не тільки все це/
ти здійснюєш кожне…
ні! ти сам є моє
бажання


Рецензии