Чи варто

Чи варто казати «ні» ? Коли так яскраві зорі…
Чи варто в байдужжя тікати? Коли біля тебе хтось в горі…
Чи варто казати «ні» ? Чужинцю відкрий долоні…
Чи варті мрії твої? До поки не сиві скроні…
Чи варто позбутись буття? Тримаючи давні болі…
Чи варто сум берегти? Радості бути в долі…
Чи варто самому бути? В омані тісному полоні…
Чи може коханням йти? Стежинкою щастя в полі…
Чи марнувати життя? Давати шанс для поразки…
Чи варто шукати міфи? Створюй чарівні казки…
Чи варто ті заборони? Що мури страху тримають…
Чи варто не жити в Любові? Тоді і життя відбирають…
© Copyright: Аврора Миром 2016


Рецензии