Добра не жди!

Анаграммы.

рожден - бди, а
добра не жди!
но жди бреда!

***

добра не жду -
а не до дружб!

дружно беда,
не жду добра!

***

жадно бреду,
добра не жду!

бедна дрожу,
добра не жду!

***

меж бреда дно -
добра не ждем!


Рецензии