Перегралося горе на друзки

AWAKENING ANCIENT VOICES
твори Річарда Кемерона-Вольфа (США),
З.Алмаші (віолончель) , Д.Таванець (фортепіано),
С.Вілка (флейта), М.Скрипа (скрипка), С.Горкуша (гітара),
А.Бичкова (меццо-сопрано), В.Рекало (віолончель),
Харківський квартет гітаристів у складі :
 С.Горкуша, М.Трянов, І.Половинка, А.Брагін, Київ

5.
Перегралося горе на друзки…
Перестигло в долонях зерно…
Прив’язалося зло до мотузки…
Невпізнане хворіє Єство…

Перебігло далеке у близьке…
Заховалось легке у важке…
Недолугість потрапила в зиски…
Тверде впало і стало рідке…

Відбувалось настояне грою…
Засівалось чужим полотно –
Так бажало відчутись красою,
Та від страху присіло у зло,

Не зібралось словами до купи,
У дискретність пролізло вужем,
Переплутало вуха і губи,
Почуття оповило плющем,

Реготіло, торкалося ґвалту,
Вимовляло дурниці бігцем,
Все, що мало, розтринькало змалку,
Ще коли прокидалось Творцем…

06.06.2016


Рецензии