Вистрiл ритмом у Небо, у днину

AWAKENING ANCIENT VOICES
твори Річарда Кемерона-Вольфа (США),
З.Алмаші (віолончель) , Д.Таванець (фортепіано),
С.Вілка (флейта), М.Скрипа (скрипка), С.Горкуша (гітара),
А.Бичкова (меццо-сопрано), В.Рекало (віолончель),
Харківський квартет гітаристів у складі :
 С.Горкуша, М.Трянов, І.Половинка, А.Брагін, Київ

4.
Вистріл ритмом у Небо, у днину…
Вихлоп туги у пащу юрбі…
Зріз окрайця, що мучив хлібину…
З’їзд з дороги у дикі кущі…

Намальоване йде з пантелику…
Недочуте рубає з плеча…
Перехід від шептання до крику
Вимикає незвиклі серця…

Нашаровано попіл на тишу…
Перегріто шматочки добра…
Ллють отруту, за дійсність добрішу,
Поза часом у щілину дня…

06.06.2016


Рецензии