Смогут ли коты от понтов воздержаться

Чует кошка, чье сало съела
Уже как соловушка запела
А ведь как водится промеж котов
Тяжело удержаться им от понтов
И немцам похоже придется разобраться
Смогут ли коты от понтов воздержаться









ВЖЕ НЕ ДО МАТЮКІВ: ЛАВРОВ БЛАГАЄ НІМЕЧЧИНУ НЕ ВВАЖАТИ РОСІЮ ВОРОГОМ, А ЯК РАНІШЕ - ПАРТНЕРОМ

Німеччина має зважити всі "за" і "проти" перед тим як перемістити Росію в розряд суперників. Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, передають Патріоти України з посиланням на Газета.ru.
"Сподіваюся, що коаліційний уряд Німеччини зважить всі "за" і "проти",і головне, зважить факти, які аж ніяк не можуть бути витлумачені як підготовка Росією агресії проти Євросоюзу і проти НАТО. Я думаю, що це аномалія, якщо чесно, і просто укладачі доповіді погналися за модним трендом в тому самому однополярному світі, дні якого вже полічені ", - сказав міністр.
За словами Лаврова, російська сторона "не хоче ділити світ на друзів і ворогів", а лиш прагне враховувати інтереси своїх партнерів.


Рецензии