Какое небо... Каждый день - другое!

Красиве небо... Що не день — все різне!
То ніжне, мов троянди пелюстки.
А то суворе, з блискавками, грізне,
І кожен раз на відстані руки.
До нього доторкнутись лише треба,
Щоб у душі з'явилось відчуття,
Що ти і сам частинка цього неба
Мінливого, як нинішнє буття...


Рецензии