Не варто! Не стоит!

"Не варто!"

Іще не вечір... Але мутно на душі!
Мабуть ти зайва, вже четверта кварто?

Із хмелем, звісно ж, можна у нас жить,
Писать вірші, добро для всіх творить,
У церкву, по святам, як всі ходить,
Свою Вітчизну, зазвичай, любить!
Нарешті, ... мить прекрасну зупинить...

... Лише безбатченками буть в житті не варто!


Рецензии