цвет твоих глаз

Твоїх очей колір не піддається жодній класифікації. Саме тому я не зміг до них підібрати колір своєї сорочки. Підібрав до своїх - безкінечно червоний (або безсоромно зелений).

Коли приходив, ти просила мене кожен раз вивертати кишені, хоча й не розумів що ти намагалася в них знайти.

Іноді навіть боявся твоїх фраз. Іноді вони були як лезо - гострими й невідомими як влітку ночі.

Але, віддати належне, ти не відводила своїх, коли дивилась у мої, сповнені крові, очі.


Рецензии