Радiку на укр. яз

Я сьогодні, як ніко'ли, буду чемним малюком:
І слухняним, і достойним, не якимсь бешкетником,
Бо чекають подарунки, будуть гості й бенкет,
Побажання, поцілунки й солодке на десерт.
В центрі зору і уваги буду я, мов президент,
Ще й "прикід", як у стиляги, це - бабусі комплімент.
Одяг шле із-за кордону, єври, памперсів тюки'...
Все - онуку Рaдіону, я приймаю залюбки.
Вже від малку - хлопець модний, хоч у рамку - на портрет,
Я ж - відбиток Мері Попінс, "совєршенство, спору нєт".
І для татка, і для мами, для бабусі й дідуся -
Кинозірка із реклами, в захваті роди'на вся.
В ме'не - День святковий нині, знов на камеру всміхнусь...
Не приїдуть, жаль дитині, лю'бі бабця та дідусь.
Поздоровлення по скайпі прочитають в котрий раз...
Поскоріше приїжджайте, дуже вкучилось без вас!

07/06/16р.


Рецензии