Радiку до Рiчницi на укр. яз

Нині в тебе - День народження!
Торт святковий - на столі'...
Знову ка'жу з насолодженням:
Ти - найкращий на Землі!
Мій горобчику, мій козлику,
Вередливий "близнючок",
Подаруй бабусі посмішку,
Солодесенький внучок.
Що бажать тобі, ріднесенький?
Ласки Божої повік,
Будь веселий, здоровесенький,
Головний наш чоловік!
Заспівай-но свою пісеньку
І для го'стей потанцюй...
І на то'рті першу свічечку
Сам під оплески за-дуй...

07/06/16р.


Рецензии