Чому Мокша Амазонки коротша

Географії урок у четвертім класі,
йде відповідать до дошки Семиножкін Вася.
- Річки дві на світі є – Амазонка й Мокша,
запитання ось моє – яка із них довша?

- Вася голову чухмарить й на училку зирка –
Ну, звичайно ж Амазонка! В чім тут заковика?
- Обґрунтуй, говорить вчитель, чому те не інше.
- Бо на літери чотири в Амазонки більше!

07.06.2016


Рецензии