весняно-привiтне...

…у кожного квітня свій подих і втіха…
тримайся Натхнення крилата душа!
вже безліч разів, як було тобі лихо
забудь біль минулого, не повертай…

танцює весняний для нас танок вітер
і сонця привітного ніжна хода
лишається усмішка більша, ніжніша
незаймана врода – жіноча краса!..

заплющити очі, в минуле вернутись
не хоче ніхто в небо йти  навмання…
потрібних слів маємо разом навчитись 
боїться байдужості березень наш…


Рецензии