Зорепад

Під покровом сонного неба
Вдихаєш смачний аромат-
Липи,суцвіття,клена!
Запахи серце ятрять!
Душу ласкає тиша:
Лагідна,ніжна,німа.
Українська ніч наймиліша!
Найкращої в світі нема!
О Земле моя священна!
Мовби століття назад!
Розраджує тишу блаженну
Нічний зірковий зорепад!


Рецензии