Prosiles mnie...

PROSILES MNIE...


Prosiles mnie o przebaczenie,
O sytuacji zrozumienie.
Twe serce w kawalki pekalo
I dusza, jak nigdy, cierpiala.

Masz wiedziec, kochanie, ze zawsze
Ja tobie przebacze wszystko,
W milosci, me zycie jaskrawsze
I, duma z twojego nazwiska.


07-03-2014

                ***

AP (wersja oryginalna)


Рецензии