Травневий трунок

Травневий трунок варить злива –
Киплять калюжі злі дражливо,
Белькочуть бульбашки окаті
І хмари пирхають бокаті.

Зеленим листям, юним цвітом,
Безмежним небом, свіжовмитим,
Життям нуртуючим первісним,
Невимірним, новим і чистим

Травневий трунок пахне!.. Злива
Чаклує – бульбашки дражливі
Белькочуть, аж киплять окато
І грім згори: "бем-бем-м-м!" – бокато!..


травень – 06.06.2016


Рецензии