Ще не вмерла Украина?..

 Чому в Вкраiнi..
 Там..
 Наверху..
 Все робиться..Вiд слова..
 -,,Ху"!?
 Зажерлись тi твоi сини i дочки..
 Що Депутати,
 Що Президенти..
 Звили Щуринii Клубочки..
 Щоби i пiльги...
 -й Девиденты...
 Мати..
 А нас..
 За Бидло щоб...
 Тримати..
 Невже ми все це заслужили??
 Що 20 рокiв цих так...
 Жили..
 Чому за мiсто Патрiотiв??,
 Ми голосуем..
 -За iдiотiв,
 Якi за грошi..
 До нас,Хорошi..
 Мiльйон у них уже не в модi..
 У Мiльярдери..
 Пруться-Лiзуть..
 По своiм народi..
 I Грабують нас вiдкрито..
 Морду сунувши,
 В Корито,
 А Корито-то,
 Маленьке...
 На всiх не хватае,
 Украiни-Мати-Неньки,
 Майже вже,
 Немае.
 А НАРОД СОБI ВЖЕ ШЕПЧЕ...
 -,,Куди ж ми дивились.??
 Щоб Тi Гади навер-ХУ...
 Взяли....
 Й подавились...
 Пiдiймайтесь,Люди добрi,
 Дiставайте
 Вила..
 Докажiть...Що Украiна,
 Не Вмерла...й
 Не Згнила..
 Бо вже Долi Люди...Жити,
 На iхнi подачки,
 То ж Палiть Iхнi .
 Маетки..
 I взривайте..
 Тачки..
 Щоб у них Трусились Жилки..
 Сни Кошмарнi снились..
 Позбирали всi ...
 Пожитки...
 Iк чортам...
 Котились..."
 ЩЕ НЕ ВМЕРЛА УКРАIНА,
 I ЩЕ БУДЕ,
 ЖИТИ..
 ЯКЩО БУДЕМ МЫ ВСI РАЗОМ,
 ЦИХ УБЛЮДКIВ...
         БИТИ,,,!!!

 (2013)


Рецензии
Так - то оно так. Однако, ЛЮДЯМ ТРЕБА БЫТЬ ЛЮДЯМИ!
Я не воюю на войне,
Она идет в другой стране.
Да очень близко та страна
И канонада мне слышна...
Я не воюю на войне.
Что ж она так болит во мне?

Тамара Сащенко   21.12.2016 06:48     Заявить о нарушении
Спасибо за отзыв, Тамара..Пока нас болит о ком то..мы,-Люди...
. с ув.Павел

Павел Горобец 3   21.12.2016 23:04   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.