Ера Водол я

Вже не сотня відлетіла
І не тисяча, не дві
Настраждалась Україна
У безглуздій цій війні!

Брат іде вбивати брата,
Злість та ненависть в думках
Бо прийшла ера розбрата,
Що віщує біль і страх!

Ера Риб вже відшуміла -
Зараз править Водолій.
Він керує нами вміло,
Він бунтар думок, подій!

Зорі мають свою силу,
Всесвіт має свій закон:
Він впливає на людину -
На здоров’я, думки, сон.

Бал Сузір’я Водолія
Нині править на Землі -
Будуть грізними події
І не лише в цій війні!

Нам віддячить і природа
За грабіж дарів Землі -
Нищівна чека негода,
Зникне час в мутній воді!

Нас чекає виживання,
Кліматичний плин людей!
Війни йтимуть за бажання
Вижити в період цей!

Наша жадність нас погубе -
Вбили ми земний баланс!
Як то далі воно буде,
Відповідь надасть лиш час!

Всі згадаємо про Бога,
Про молитви за життя,
Так як вибрана дорога,
Приведе нас в небуття!

Ще не пізно схаменутись,
Водолій очистить нас!
Нам потрібно лиш «проснутись» -
Відродитись ще є шанс!!!


Рецензии