В дпустка

Поїхали з кумом в Сочі,
щоби відпочити.
Гарно там,ну що сказати,
вдома жінка й діти.
Ми ж із кумом в перший вечір
часу дарма не гаяли,
з жіночками розважались
та у морі плавали.
Швидко дні спливали так,
відпустка вже минає.
Кум охочий до розваг,
сорому не знає.
Камасутру всю вже вивчив,
не минув нічого,
тільки добре пам'ятає,
жінчине він слово:
"Будеш в Сочі розважатись,
пам'ятай,мій любий
залишишся ти один,
порахую зуби."


Рецензии