Заховалося сонце за хмари

Заховалося сонце  за  хмари
I  краплинки  упали  на  скло,
Знов твоi  несподiванi  чари
Моя осiнь, до  нас  принесло.

Мов журбой  захопилося  лiто,
Сiрим  дахом  сумує  мене,
Почали  уже  листя  горiти
Тим самiтнiм  яскравим  огнем.

Наче  жде  нас  останнє  зiтхання,
Наче краща  минула  пора,
Так приходить  лиш  перше кохання
В  солов’iнi  гулкi  вечора.

Раптом жовтий  листок  у повiтрi
Наче птах  в  тiснiй  клiтцi  заб’є.
I  здаєця  менi  що  це  нiбито
Пролiтає  дитинство  моє.

Поспiшають  сховатися  люди
Вiд  доща,  бо  не  знають  вони
Те,  що  справжнє  кохання  буде
Тiльки  зараз,  в цей  дощ,  в осени.


Рецензии