62. Доля моя два крыла

Де родилася і де виросла,
там осталась моя сторона.
Я наче ластівка у небо звилася
і мене, там з ріднею нема.

Як зустрітися мені з рідними,
Як побачить той край де росла.
Де все дитинство я з любовью й ласкою,
В кругу сімейному свому жила.

Мама рідная, нам життя дала,
по життєвій дорозі вела.      
Своєю ласкою, любовью і добром,
Вона на ноги нас всіх підняла.

У родині цій іще Батько є,
Який помнив про нас не завжди.   
Бо його помисли на жаль змінилися,
і дорога лягла, не туди.

На мотив пісні Раіси Кириченко.Доля моя два крила.
          04.2016г.


Рецензии
Людмила! Замечательная песня!
И мой маленький совет: разместите ниже оригинал произведения на украинском языке.
С уважением, Людмила

Людмила Васильевна Киселева   08.06.2016 11:27     Заявить о нарушении