Безчестя

ВЖЕ НЕ ДІВКА,ТА ЩЕ Й НЕ МОЛОДИЦЯ
ПРОЖИВАЄ   ПОРЯД БІЛЯ     РІЧКИ
І НА  ВИГЛЯД  ГАРНА,   БІЛОЛИЦЯ,
ДВІ  ГЛИБОКІ  ЯМОЧКИ  НА  ЩІЧКАХ.

З-ЗА  ПЛЕЧЕЙ  ТУГА  КОСА  ДІВОЧА,
СТАН СТРУНКИЙ І ВИПРЯМЛЕНІ ПЛЕЧІ,
СЛЬОЗИ ГОРЯ   ЗРОСЯТЬ  СИНІ  ОЧІ,
ГІРКО ПЛАЧЕ, ЛЕДЬ НЕ КОЖЕН ВЕЧІР.

ПАРУБКИ    З   СУСІДНЬОГО    СЕЛА
ЩАСТЯ, ЩОБ  В ЖИТТІ  ВОНИ НЕЗНАЛИ,
ЯК ДОДОМУ  ПІЗНО     ЙШЛА    САМА
ЧЕСТЬ    ЇЇ    ДІВОЧУ   ВІДІБРАЛИ.

НІ, НЕ  ТРЕБА  ПЛАКАТИ  Й  ТУЖИТИ
БУДЕ  ЩЕ  В  ТВОЇМ  ЖИТТІ КОХАННЯ,
З   ВІРОЮ  У  СЕРЦІ  ТРЕБА   ЖИТИ
ЗІЙДЕ ТВОГО  ЩАСТЯ ЗІРКА    РАННЯ.

4 ЧЕРВНЯ 2016 РОКУ


 


Рецензии