як дивно

... як дивно,
ми все ж таки схильні до строгих формул,
хоча впевнена більшість і думає всякий,
що є щось більше, ніж цифра і норма,
вірніше й дорожче, ніж букви, письмові знаки.

... як дивно,
не бачити і не чути волієм відверто,
не маючи головного, не навчені жити,
вмираючи навіть, символи пишемо вперто,
коли нам потрібно було просто любити.


Рецензии